Her finner du alle våre mini programmer og pakketilbud!

BEASTMODE XPRES GIR DEG ENKEL, EFFEKTIV OG MORSOM TRENING HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST!

Har du endelig kommet igang med trening og sunne vaner, men brått skal du på feire? Vil du opprettholde de gode vanene selv om du er på hotell i Hellas uten treningsrom? Kanskje du bare vil ha en liten økt mens familien sover om morgenen? Eller kanskje hverdagen er så hektisk at du trenger et enkelt alternativ? Da er Beastmode Xpres perfekt for deg. Det eneste verktøyet du trenger er et par minibands med ulik styrke og du er good to go!

Trening med strikk er enkelt, effektivt da du selv velger hvor tungt det skal være, og ikke minst tar strikkene liten plass både i koffert og veske. Putt de i lomma, ta frem programmet på mobilen og tren hvor som helst! I tillegg er det liten risiko for skader, og treningen passer de aller fleste uansett nivå. Programmet får du til odel og eie, og kan brukes når du vil. Minibands får du kjøpt for en billig penge på de fleste nettbutikker som selger treningsutstyr samt i butikker som XXL og G-sport.

Med dette programmet får du:

Hele 6 ferdig sammensatte økter med ulikt fokus og ulik lengde.

Du får en komplett øvelsesguide med bilder og instruksjon på de ulike øvelsene.

Du får en guide til hvordan du kan sette sammen dine egne øvelser så du virkelig får skreddersydd øktene etter dine ønsker.

Tilgang til egen supportgruppe via Facebook hvor du kan stille spørsmål og bli motivert sammen med andre som kjører samme program.Buy Now Button

PRIS = 299,-

Programmet sendes innen 24 timer etter mottatt betaling. Om du får problemer, ta kontakt på helene@helenedrage.no!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *