• 10
  Jul 2016
  6:30 am

  ATV og bikini

   

  God morgen dere, tenk at vi har vært her en uke allerede?

  Det ble litt stille fra meg igår, vi var på sightseeing rundt på Skiathos i hele går, og hadde en knallfin dag. Jeg har allerede masse bilder å vise dere, men siden nettet her nede er ustabilt så får det vente til jeg har litt bedre tid til å vente på at bildene lastes opp. Vi hadde uansett oppgradert scooteren vår for dagen til en Quad eller ATV om du vil, og på de små grusveiene her nede så ble det nesten det den beste opplevelsen, haha!

  En ATV er tross alt litt stødigere enn en liten scooter, og jeg skal love dere det gikk unna oppi fjellene her. Man skal ikke se bortifra at det blir enda en dag med denne før vi reiser hjem igjen 😉 Følte meg litt babe i bikini på denne, men så lenge jeg kjører minst like bra som mannfolka så er det helt i orden. Det virker ikke helt som om det er vanlig at jenter kjører quad her nede, men jeg er ikke en person som sitter pent og pyntelig i baksetet. Jeg vil jo kjøre selv, og å sladde rundt på grusveien her nede går absolutt inn i kategorien som råkult.

  Det blir en litt roligere dag på oss idag. Om en times tid venter nemlig stranda, men før det tenkte jeg å få inn en aldri så liten treningsøkt. Coach Simen er så snill og setter opp ulike challenge for meg mens jeg er her nede, så idag står blant annet push ups og mountain climber på planen, uæh!

  Den økta skal jeg oppdatere dere på senere, men nå må jeg få rumpa i gir her så det ikke blir altfor varmt for trening. Det er nemlig utrolig lett å bare hoppe ut og badet istedet, haha! Ha en strålende søndag!

  Helene ♥
  Se hva som skjer bak kullisene på snapchat ♥helenedrage
  Vil du spørre meg om noe? Send sms til 59444404! *29 kr pr mottatt melding

   

 • One thought on “ATV og bikini

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *