• 25
  Nov 2016
  5:52 am

  Oppskrift – Sukkerfrie sjokoladekuler

  Inneholder adlinks

  Fredagskosen er reddet!

  Helt siden jeg delte oppskriften min på energikuler så har jeg fått litt dilla på dette igjen. Det er jo så enkelt og kjapt å lage, og det er perfekt å ha i kjøleskapet om man trenger litt ekstra energi, eller vil kose seg litt ekstra. Det finnes jo utallige varianter og oppskrifter der ute, og man kan tilsette så godt som hva som helst så lenge man får riktig konsistens. Jeg bruker som regel ting jeg har i skapet allerede, og prøver meg litt frem. Disse sjokoladekulene er en gammel favoritt som jeg får dilla på nå og da, og som er perfekt med tanke på tiden vi går inn i nå med fristelser på hver eneste butikkhylle hjørnet!

  SJOKOLADEKULDER MED OG UTEN KOKOS

  Oppskrift på 12 kuler – ♥ 10 middels store dadler ♥ 70 gram mandelmel ♥ 2 ss kakao ♥ litt havsalt ♥ litt vann ♥ Kokosmasse til å rulle kulene i

  Ha alle ingrediensene  i en foodprosessor. Pass på å tilsette litt og litt vann av gangen, du vil ikke at deigen skal bli for rennende. Om du tilsetter for mye vann kan du bare tilsette litt mer mandelmel for å få den litt tørrere. Deigen skal være seig, men du skal kunne forme kuler med hendene. Rull kulene i kokos og sett i kjøleskapet i en times tid, og nyt, stort enklere tror jeg ikke det blir altså 🙂 Jeg valgte å ikke rulle alle i kokos da jeg har en mann som ikke liker kokos, hehe. Må jo få viljen sin han også. Disse tåler forresten også å stå litt i kjøleskapet om du ikke spiser alle på en gang.

  Ellers er det jo Black Friday idag, og jeg har allerede sikret meg et par godbiter, blant annet på salget til Myprotein.no hvor du får opptil 70% rabatt på hele nettbutikken 🙂 Fikk klikket meg hjem både nytt proteinpulver og protein gele, samt en del smaksprøver. Er så kjedelig å kjøpe en hel kasse av noe man ender opp med å ikke like ikke sant? Ellers finner dere meg jo på Change Storbyen idag fra klokken 17.00! Change kjører 25% på hele butikken hele helgen, men med litt ekstra rabatt på mine favoritter som blant annet inkluderer både sportsbher, shapewear og undertøy som dere allerede har sett på bloggen. Håper å se noen av dere der, og jeg skal også prøve å oppdatere litt på snap iløpet av dagen. Blogges!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *