• 19
  Jun 2017
  5:29 am

  Overtakelse

  Hvor ble egentlig helgen av?

  Jeg trenger seriøst en dag til mellom søndag og mandag, men det regner jeg med at jeg ikke er alene om? Jaja, man får bare bite tenna sammen og få energi der man kan, for denne uka vet jeg blir hektisk. Igår tok vi nemlig endelig over vår nye leilighet som er 10 minutter gåavstand fra Fredrikstad sentrum. I naturskjønne omgivelser rett ved Gamlebyen i Fredrikstad og en leilighet med store, lyse rom så tror jeg virkelig vi kommer til å trives. Sjekk gjerne ut snapchat for en liten smakebit av leiligheten. Så denne uka står med andre ord masse pakking, flytting, bæring og maling på planen, og selvsagt en liten tur til IKEA. Man må jo alltid en liten tur ditt når man flytter, ikke sant?

  Allerede idag skal vi avgårde for å se litt på farger (vi skal blant annet ha en kontrastvegg i stua) før det blir IKEA imorgen, og den endelige flyttingen skjer nå i helgen. Så har vi hele neste uke å gjøre klar den gamle leiligheten før vi leverer den videre igjen. Så ja, vi får bare bite tenna sammen, det blir mye pakking denne uka! I tillegg til vanlig jobb selvsagt, alltid noe som skjer med andre ord.

  Samtidig, det er deilig at noe endelig skjer, og jeg gleder meg virkelig til en ny start i ny leilighet. Btw, ikke vær redde. Dette blir nok ikke en interiørblogg med det første, men samtidig gleder jeg meg til å ta dere med videre i prosessen. Føler dette er den første leiligheten hvor jeg faktisk kan få uttrykke stilen min litt mer 🙂 Samtidig har jeg en lillesøster som er råflink med interiørdesign som skal hjelpe meg litt. Tror det blir skikkelig bra! Med det ønsker jeg dere en super start på uka dere. Jeg glemmer litt at det er mandag når jeg jobber helger, men kommer som regel på det igjen sånn litt utover dagen, haha.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *