• 8
  Oct 2017
  6:27 am

  Classic black and white

  -Annonselinker-

  Dette høres sikkert veldig merkelig ut, men etter å ha gått i skjørt siden mai så må jeg faktisk venne meg til å gå med bukser igjen! Brått virker det ikke som om jeg har noen verdens ting å ha på meg som faktisk passer til bukser, og til og med jeg må innrømme at det begynner å bli en smule kaldt med skjørt. Joda, jeg kan gå med strømpebukser, men det er noe jeg virkelig ikke liker. Dermed må jeg prøve å grave frem buksene mine igjen, og se hva jeg kan få til med det. Selv om jeg synes det er veldig morsomt å pynte meg på jobb om dagen så er det også greit med noen enkle og klassiske antrekk i garderoben. Sort og hvitt fungerer så og si alltid, og dette antrekket er avslappet, kult, men ser samtidig veldig bra ut.

  Antrekk: Skjerf fra Zizzi Nordby // T-skjorte og cardigan fra Zizzi Nordby // Bukse fra Zizzi Nordby // Sko Ellos Collection (nå 30% avslag)

  Absolutt ikke mitt mest spennende og kreative antrekk, men noen ganger er det kanskje nettopp det man trenger. Det blir faktisk litt til at slike antrekk ikke blir noe spennende siden jeg er så vant med å pynte meg mer på jobb (der har jeg jo faktisk muligheten), men samtidig er det deilig å kunne være litt mer casual også av og til. Jeg merker også at nå som vinteren kommer så blir det vanskeligere å bruke farger, da er det greit med noen elementer som får litt “pop” inn i antrekket. Klær kan faktisk gjøres så enkelt også dere, man må ikke ha midjebelter og print for å se bra ut! Jeg synes det er kjempemorsomt å få inspirere så mange av dere på klesfronten, men jeg må kanskje også innse at min stil ikke er for alle. Så fremover skal jeg satse på å gi dere litt mer variasjon, hvordan høres det ut?

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 2 thoughts on “Classic black and white

  1. Hei. Jeg bare lurer på hva du gjør med gnissing mellom lårene når du bruker skjørt? Vet det er mange måter men hva gjør du? 🙂

   Btw du er kjempe fin i alt, den smukke kler alt 😉

   • Heisann! Jeg bruker shape bukser fra Zizzi som strammer litt inn og som jeg kan feste under BHen, helt perfekt for meg 🙂 Tusen takk søte du!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *