• 10
  Oct 2017
  7:14 pm

  Litt tom idag

  -Annonselenker-

  God kveld dere. Jeg har hatt en liten fridag idag, fra jobb vel og merke. Hodet har aldri fri om dagen føles det som, med unntak av 10 minutter på morgenen hvor jeg sitter med pleddet på badet og hører på føneren… Jada, du leste helt riktig, det er min form for meditasjon, og det er vistnok skikkelig sært. I skrivende stund hører jeg faktisk på støvsugeren som suser og går ved siden av meg. Alt for å prøve å roe ned hodet litt, med varierende suksess. Idag tok jeg ihvertfall en viktig avgjørelse, og det føltes veldig bra. Jeg kommer til å dele den her på bloggen etterhvert, men foreløpig må den fordøyes litt på egen hånd tror jeg. Det føles litt som et nederlag samtidig som det er veldig riktig for meg, så jeg får ikke helt tak på det hele. Jeg tror det bare må få synke inn litt først før jeg helt klarer å sette ord på det.

  Antrekk: Deilig, myk genser // Stretch bukse med glidelås // Hvite sneakers i skinn

  Dermed føler jeg meg litt tom idag, selv om tankene raser avgårde. Det har vært noen tunge dager, selv om det er enkelt å sette på seg et smil også fordi jeg får lov til å drive med noe jeg elsker. En dårlig dag med lysglimt, eller kanskje bare en god dag med perioder av mørke? Det kommer og går litt, og jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det. Samtidig er det normalt å ha noen tøffe dager, og idag er det jo også Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er “Noe å glede seg over”, og det ble jeg sittende å tenke over idag. Selv om ting er tungt og vanskelig, så er det jo også mye å glede seg over i hverdagen. Både små og store ting, og når hodet ikke spiller helt på lag så er det kanskje disse tingene vi burde fokusere på. Legge vekk det store og seriøse bildet en stund og heller glede oss over følelsen av det nye pelspleddet, eller nyte en tur i frisk luft med en god venninne.

  Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg har en tendens til å krisemaksimere og gjøre alt verre enn det er. Så av og til må jeg lene meg tilbake og puste med magen, selv om jeg er stresset. Dere vet følelsen av at man bare burde ha det bra? At det ikke er logisk at man føler det på den måten, at man bare burde skjerpe seg og få orden på ting? Den er vond, og det stresset gjør ofte at man bare setter seg enda mer fast. Slik er det ihvertfall for meg. Så ikveld skal jeg heller prøve å skrive ned alt jeg faktisk har å glede meg over og fokusere på det, fremfor alt jeg føler ikke fungerer. Det er tross alt en mye bedre tankegang når alt kommer til alt. Ha en herlig kveld dere, og takk for at du leste.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 2 thoughts on “Litt tom idag

  1. Buksa var allerede solgt ut så den tror jeg har vært populær. ^^
   Krisemaksimere som du så fint kaller det er jeg iallefall sykt god på også, gjerne etterfulgt av migrene noen dager da nakken ikke tåler mye. Noe som satt seg til meg på et kurs jeg var med på var at man burde gjøre noe hver dag. Om så den ene tingen er å lufte bikkje eller å ta oppvasken. Selv om alt føles dritt så kan man iallefall se tilbake på dagen som positiv, at man klarte gjøre noe selv om man hadde en av de dårlige dagene. Jeg prøver notere opp hva jeg har gjort hver dag. Så jeg kan se selv at joda jeg har fått gjort noe. Mengden varierer selvfølgelig, spesielt siden jeg sliter en del med smerter i kroppen og da vil det jo naturlig være litt mindre. Den beste lykkepillen for meg er hundene mine. Noe morsomt og koselig finner de på hver dag. Jeg har mer følelsen av at noe kommer til å gå galt om jeg har det bra, enn følelsen av at jeg burde ha det bra. Men det å vite at det egentlig ikke er fornuftig å tenke slik blir nok litt. å har jeg sykt dårlig flaks, så noe kommer nok derifra *haha* kunne nok skrevet en sykt humoristisk blogg om alt som går ned i dass om jeg..vel var sykt god på å skrive humoristisk.
   Satser på skrivingen hjalp og det er litt bedre i dag?

   • Åh såpass? Men jeg tror nok de får den inn igjen altså 🙂 Huff, det er jo ikke bra, at du blir så sliten mener jeg. Hunder er en fantastisk lykkepille, det er jeg helt enig med deg i : Heier på deg søta!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *