• 12
  Oct 2017
  4:55 am

  Når pupper blir en trussel mot likestilling

   

  God morgen dere! Jeg kjenner det er litt for tidlig for min del, men det er bare å klistre på seg smilet og komme seg avgårde. Jeg har butikksjef opplæring om dagen, og det er blitt noen lange dager, men herregud så morsomt det er! Dette er noe jeg synes er så utrolig gøy og motiverende, og jeg elsker å få muligheten til å utvikle meg selv videre, virkelig! Så da holder man jo ut noen lange dager, og så tar jeg det heller litt med ro til helgen som kommer. Da har jeg litt velfortjent fri! Balanse og alt det der, dere kjenner greia.

  Så, over til overskriften. Igår var det jo den internasjonale jentedagen, noe jeg må innrømme jeg ikke satt meg så veldig inn i. Ikke fordi jeg ikke mener det er viktig, men fordi jeg var opptatt med andre ting. Igår la jeg også ut noen sminkesnapper fra badet, iført BH, noe som jeg vil påstå er ganske så naturlig, synes ikke dere? Der endte jeg opp med å få en shitstorm uten like, for hvordan kunne jeg vise frem kløfta på selveste jentedagen? I tillegg fikk jeg de sedvanlig snappene fra det mannelige kjønn som mente jeg burde legge ved flere slike bilder.

  De aktuelle “puppebildene” fra snapchat storyen min (helenedrage)

  Altså, dette forundrer meg dere, helt ærlig. Mannfolka er jo et kapittel for seg selv, der blir jeg ikke så veldig overrasket lengre. Selv om man skulle tro de aldri hadde sett en pupp tidligere, men noen er kanskje bare ekstra glad i det. Ikke vet jeg. Jeg forundrer meg imidlertid over disse damene som mener at det å vise kløft på snapchat (en kløft som strengt tatt er kanskje naturlig når man står på badet og sminker seg, og som heller ikke var drøy i mine øyne) er helt forferdelig på selveste jentedagen. Det å derimot slenge stygge kommentarer og kritisere en annen jente for de valgene hun tar, det er imidlertid helt greit. Hva skjedde med girl power og det å stå sammen? Jeg synes dette fenomenet er veldig merkelig… Feminister kjemper jo også for at kvinner skal ha like rettigheter som menn og kunne velge sin egen vei, men om en kvinne VELGER å være hjemmeværende husmor eller strippe så er faen ikke det greit heller. For da er man ikke takknemlig for likestillingen, eller noe sånt… Jeg har aldri helt forstått det poenget om jeg skal være helt ærlig, og har meldt meg ut av den debatten for lenge siden…

  Nå var ikke akkurat snappene mine igår noe politisk statement, det var kun for å vise frem sminken min, og da kom det litt pupp med. Ærlig talt, er det virkelig en big deal? Vi må da virkelig ha kommet lengre enn at toppen på en kløft er noe vi skal slå ned på? Pupper er naturlig, noen synes det er pent og se på, og andre ser ikke poenget med at de synes. Det er selvsagt helt i orden. Jeg MÅ heller ikke vise frem kløfta (den kommentaren kommer garantert), men igår var dette noe jeg ikke tenkte på overhode. Jeg prøvde bare å en fin selfie med sminke og da kom kløfta med da. Big fuckings deal. Pupper var ikke fokuset mitt overhode. Skal man bruke argumentet om kvinners likestilling, jentedagen eller lignende så synes jeg kanskje man skal tenke mer på hvordan man snakker til og om andre jenter, for jeg er ganske sikker på at slike dager handler om å løfte kvinner og hverandre opp, og ikke prøve å dytte de ned fordi de gjør noe som man mener er upassende. Over og ut!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 7 thoughts on “Når pupper blir en trussel mot likestilling

  1. Det som er interessant er at om du var mer flatbrystet og ikke hadde noe kløft, så hadde heller ikke bildet vært “seksuelt ladet” i manges øyne. Helt latterlig! Jeg forbeholder meg retten til å gå i samme klær som alle andre damer, selv om jeg har E-cup! Det er ikke sånn at fordi man har store pupper, så er man opptatt av det og ønsker bli oppfattet som seksuelt utfordrende, fordi man ser ut som man gjør. Det er bare sånn man ER.

   Enkelte trenger tenke litt lenger noen ganger.. .Heier på deg! 🙂

   • Niks, tror nok ikke noen ville reagert på samme måte da gitt 😛 Helt latterlig, jeg burde vistnok ta på meg en topp hver gang jeg er på snapchat, som om jeg gidder det 😛

  2. Når får vi vite mer om dette?

   “Idag tok jeg ihvertfall en viktig avgjørelse, og det føltes veldig bra. Jeg kommer til å dele den her på bloggen etterhvert, men foreløpig må den fordøyes litt på egen hånd tror jeg. Det føles litt som et nederlag samtidig som det er veldig riktig for meg, så jeg får ikke helt tak på det hele. Jeg tror det bare må få synke inn litt først før jeg helt klarer å sette ord på det.”

  3. Likestilling er dessverre et misbrukt begrep. Likestilling handler om lik lønn for likt arbeid. Det du snakker om, at damer som velger selv, ikke får respekt – er helt riktig – og det er fordi vi enda ikke, i 2017, blir oppfattet som LIKEVERDIGE!! I de øyeblikkene vi står frem og opp for egne valg – skal noen enten stemple oss som «mannlige» eller «horete» – samunnet kan ikke bestemme seg….. Stå på du Helene!! 🌺 Du orker det meste, og det står det respekt av! Jeg heier på deg!

   • Ja, misbrukt blir det, uten tvil 🙁 Likestilling handler om så utrolig mye mer, ikke om vi velger å vise mye hud eller være hjemmeværende husmor. Det er så utrolig trist at man skal bli beskyldt for å ikke fremme likestillingen fordi man velger å vise litt hud eller lignende.. .Det er idiotisk…

  4. Pupper er og blir et samtaleemne mellom damer. Jeg har blitt utstyrt med bryster fra naturens side og har dermed fått kommentar på kommentar om de. Både fra menn og damer. Kvinnfolk har kommentert at jeg lager kløft og generelt kløfta mi, såpass mye da jeg var yngre at jeg veldig sjelden viser kløft lengre. Jeg orket ikke kommentarene lengre rett og slett.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *