• 12
  Nov 2017
  4:38 pm

  Tjuvstart på desember

  -Annonse-

  God kveld dere, har dere hatt en fin søndag? Jeg og Mats har vært overraskende effektive idag, og mens jeg skriver dette mangler vi bare bilder til et eneste innlegg denne uka. I tillegg har Mats lekt husfar og vasket både kjøkken, bad + tømt skittentøyskurven. Hva jeg bidrar med lurer du kanskje på? Kos, kjærlighet og suselyder? Haha, neida, vi har funnet vår lille ordning som fungerer for oss og det må alle andre gjøre også tenker jeg. Nå er ihvertfall leiligheten strøken, planene for kommende uke er klare og søndagsroen har senket seg. I tillegg har vi kjørt en aldri så liten tjuvstart på julen i helgen, og vi snakker ikke bare om julebrus. Her er nemlig årets julegensere i hus, og som seg hør og bør matcher selvsagt både Dragehubby, Dragewifey og Gaia hverandre. Noe annet ville jo ikke vært riktig, haha!


  Årets julegensere fra Ellos.no! Grå genser her // Rød genser her // Blå hundegenser her

  Årets julegensere er altså i boks allerede, og vi digger dem alle sammen. Gaia ble faktisk så glad første gangen vi tok den på at hun svinset rundt og pratet i en halvtimes tid før vi bare måtte ut på tur så hun fikk ut energien, haha! Jeg opplever disse som ganske normale i størrelsen, mens Gaia har Large i sin genser. (Regner med Sunn Fornuft plakaten ikke snakker om størrelsen til hunder?) Hun er jo ganske bred om brystet men small alle andre steder så passformen blir så som så. Dermed ble den en aldri så liten tjuvstart på desember her i gården. Dog uten juletre, men den store, grønne planten fikk duge inntil videre. Her får dere et lite bildedryss!

  Det finnes også mange andre versjoner å velge mellom på Ellos.no, bare ta en titt HER. Matchende julegensere er blitt en aldri så liten tradisjon her hjemme, og ekstra moro er det jo å kunne ha Gaia med på det. Hun er jo tross alt en viktig del av familien vår.  Det er ikke nødvendigvis om å gjøre å ha den styggeste genseren (selv om det også er moro), men å matche hverandre og ha det gøy. Nå skal det sies at Mats også har fått en annen versjon med blinkende lys, men den må han spare til mer spesielle anledninger, haha!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 2 thoughts on “Tjuvstart på desember

  1. Jeg klarte på en eller annen måte å kommentere på dette innlegget i bloglovin appen istedet for direkte på siden din, så meget usikker om du mottar den forrige xD

   Men! Etter 10 min knoting her lurte jeg på hvordan dere deler hverdagsoppgaver/husholdning? 🙂

   • Hehe, spenstig, men bare denne kommentarer som dukket opp her ihvertfall 🙂
    Spennende spørsmål, det spørs egentlig litt. Vår første prioritert er jo alltid Gaia så det er alltid den som begynner seneste på jobb som går med henne. Når mannen jobber kveld så går han, mens når han jobber natt går jeg, og han tar en tur så fort han våkner for eksempel. Så dette varierer jo litt fra dag til dag.

    Ellers må jeg vel innrømme at mannen er et skikkelig husmorsemne her hjemme. Han gjør faktisk utrolig mye, mye mer enn meg slik ting er akkurat nå. Mye fordi jeg er i tre jobber om dagen og det tar ganske mye energi. Samtidig har vi hatt andre perioder hvor jeg har gjort mest så det går opp i opp på en måte. Nå om dagen bidrar jeg med smårydding, støvsuging og rydding av klær, mens han gjør det meste annet.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *