• 4
  Dec 2017
  9:03 am

  Juletreet er på plass!

  -Annonselinker for Ellos-

  Igår kom juletreet opp her i leiligheten og det er jo SÅÅÅ koselig. Vanligvis pleier vi ikke å pynte juletreet så tidlig, hos mamma pynter vi aldri treet for 23.desember for eksempel. Iår passet det imidlertid best på denne måten, siden vi får besøk neste helg er det så kos med litt julestemning! Noen nisser og advent stakene er også oppe, men jeg ser jo at jeg har forferdelig lite julepynt med tanke på størrelsen på leiligheten vår. Dermed blir det nok litt shopping utover i desember for å fylle på litt, haha! Julen er definitivt en av mine favoritt tider iløpet av året, og jeg synes faktisk det er veldig koselig å få treet opp så tidlig. Jeg er nemlig ikke den som lar treet bli til 13 dag jul, her forsvinner det like før nyttår.

  Rød pysjamasbukse med lommer finner du her // Blå topp i bomull finner du her

  Vistnok er de som pynter til jul tidlig lykkeligere enn andre ifølge denne artikkelen så jeg får ta det som et godt tegn. Jeg er hjemme fra jobb idag også for å være helt sikker på at jeg er frisk før jeg drar tilbake på jobb igjen. Orker rett og slett ikke å være mer syk nå altså så da får det være verdt en ekstra dag. Selv om det virkelig klør i fingrene etter å komme tilbake igjen. Heldigvis finnes det hjemmekontor, og idag jobber jeg litt videre med blant annet Zizzi Bloggen. Om du ikke har sjekket den ut enda så gjør gjerne det. Det setter jeg stor pris på! Ha en strålende dag dere.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *