• 5
  Dec 2017
  9:22 pm

  I tenkeboksen

   

  Hei dere. Dette innlegget kom litt senere enn planlagt, men det er tross alt desember. Da skal det være mye som skjer, og ikveld har jeg vært sammen med både mamma og mormor. Så utrolig koselig, og virkelig noe jeg setter pris på. Jeg merker at jeg er ganske kjørt i hodet nå ikveld, og det er fordi det er mye tanker om dagen. Kanskje ikke så veldig rart med tanke på at jeg enda ikke er helt frisk, men det går seg nok til. Det er jo ingen hemmelighet at det siste halve året har vært særdeles hektisk, men jeg begynner virkelig å få hodet over vann. Så når man har det under kontroll så dukker det opp mange andre tanker. Er det ikke typisk?

  Jeg er på et litt merkelig sted hvor jeg egentlig er veldig fornøyd, samtidig som jeg ønsker å gjøre en endring. Man er fornøyd på et området, men ikke fornøyd på et annet område. Ja, det er en litt merkelig tankegang om dagen. Jeg vil ikke si jeg er deprimert eller noe, bare veldig tankefull. Egentlig vet jeg hvilken vei jeg skal gå, jeg skal bare bli klar for det. Idag tok jeg ihvertfall det første skrittet og meldte meg inn på senteret 5 minutter borti veien. Det er et bra skritt synes jeg, og bare jeg blir ferdig med denne uka så skal jeg faktisk benytte det også, haha! Jaaa jeg vet det er verdens dårligste unnskyldning, men sånn blir det bare noen ganger. Jeg skal jo gjøre dette for min skyld, ikke for deres, for Mats sin skyld, eller noen andre. Selv om jeg er personlig trener så er jeg faktisk også et menneske som alle andre, det virker som mange glemmer det.

  Åh, jeg merker at dette blir tidenes rableinnlegg dere, haha. Kanskje ikke så rart når hodet er litt all over the place. Nå begynner formen endelig å komme seg igjen, og jeg føler meg klar for å komme tilbake på jobb igjen. Merkelig nok så har jeg litt abstinenser, for å ikke snakke om at jeg er ganske lei sofaen. Det tar jeg egentlig som en ganske positiv ting, at jeg vil tilbake på jobb. Jeg føler virkelig jeg har funnet meg selv i jobben min, selv om jeg fremdeles har mye å gjøre. Det føles veldig bra. Nå må jeg bare få privatlivet på gli også så føles det garantert mye bedre. Som dere skjønner, mange tanker, og det gir kanskje ikke mening for noen andre enn meg. Noen ganger må jeg bare skrive slike innlegg rett og slett for å få litt struktur i hodet. For ja, jeg får mer struktur i hodet selv om dette innlegget kanskje ser helt kaotisk ut.

  Takk for at du leste, vi blogges imorgen! Da har jeg planlagt et innlegg jeg virkelig gleder meg til å dele så stikk gjerne innom!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *