• 6
  Dec 2017
  12:20 pm

  Gaver som redder barns liv

  -Annonse-

  Julaften nærmer seg med stormskritt, og hvert eneste år blir det gitt bort enorme mengder med gaver som aldri blir brukt. Gavestyret kan ta litt overhånd for mange, men jeg synes det er viktig at vi også tenker på andre i jula. Iår velger jeg derfor å kjøpe Verdensgaver gjennom UNICEF. Dette er virkelige gaver og faktiske produkter, men istedet for å havne under ditt eget juletre blir det sendt nedover til barn og fattige familier som virkelig trenger det. Du kan velge mellom en rekke produkter som polio vaksiner, energi mat, varme tepper eller hygiene produkter for å nevne noe. Du får selv et flott UNICEF kort du kan gi bort til personen du har kjøpt gaven til med en personlig hilsen. I tillegg vil du etter en stund motta en email informasjon om hvor gaven blir sendt og hvordan den har hjulpet barn i nød. På denne måten vet du at gaven din faktisk kommer frem.

  Jeg har merket dette innlegget som annonse siden jeg har fått en liten sum (mye mindre enn mitt vanlige honorar) for å fortelle dere om denne gaven. Jeg synes imidlertid det ble veldig feil å skulle få penger for å fortelle dere om et så fantastisk initiativ. Derfor har jeg tatt mitt honorar og kjøpt Verdensgaver for hele summen. En av gavene donerte jeg i lillesøsteren min sitt navn. Hun har vært en måned i Afrika sammen med Folkehøyskolen sin, og det er vanskelig å ikke la seg påvirke av alle historiene man hører. Da lillesøster sa hun ikke ønsket seg noe til jul etter å ha vært der nede så tenkte jeg at dette var en ypperlig gave til henne. Dermed er både poliovaksine, energi mat og terapeutisk melk på vei ned til barn som trenger det.

  Det er kanskje ikke så mye i det store bildet, men for de 100 barna man hjelper så betyr det faktisk utrolig mye. Om vi alle går sammen og bidrar så kan vi faktisk få til utrolig mye sammen. Verdensgavene finnes i alle prisklasser og de blir sendt avgårde med en gang til barn i nød. Du kan lese flere spørsmål og svar her, og du får en oversikt over alle de ulike Verdensgavene her. Jeg håper du vil være med å hjelpe verdens barn dersom du har mulighet, for om vi alle gjør litt kan vi oppnå så utrolig mye og gjøre en forskjell for så mange.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 2 thoughts on “Gaver som redder barns liv

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *