• 4
  Feb 2018
  7:33 am

  Shoot med LilleFrekke.no

  -Reklame for lillefrekke.no-

  Åh, for en morsom dag det ble igår! Som dere kanskje fikk med dere så var jeg på shoot i Oslo med lillefrekke.no. Dette er en shoot som har vært avtalt i lengre tid faktisk, men som jeg synes var ekstra gøy at skjedde igår. Jeg har fått noe kritikk i etterkant av at jeg fortalte at jeg har begynt på start kurs for å få kontroll over overvekten. Kritikken har gått ut på det jeg fryktet før jeg publiserte dette, at alt jeg sier om å like seg selv og kroppen min bare er tull. Som nevnt er det helsemessige årsaker til det valget, ikke utseendemessige årsaker. Derfor var det kult med en slik type shoot for å vise dere at jeg faktisk er komfortabel i min egen kropp. Jeg følte meg faktisk så flott igår, og det tror jeg kommer til å synes på de endelige bildene også.

  Uansett, dagen startet tidlig hos mamma for å fikse håret. Ja, jeg er snart 30 år og er fremdeles veldig dårlig på å fikse mitt eget hår, haha! Deretter dro jeg innom Magdalena på Fin Frogner for å fikse en brukket negl før jeg møtte Solveig fra Lille Frekke på Storo senteret for å bli sminket. Jeg ble sminket av Hani Aso på Kicks Storo, og jeg var seriøst lei meg da jeg vasket av meg sminken igår, haha. Fikk endelig de litt større leppene jeg egentlig drømmer litt om. Deretter bar det videre til studio for å møte fotograf Kenneth Baluba, en av Norges beste rockefotografer. Lillefrekke.no har faktisk et godt og stort utvalg med plus size størrelser, og det synes jeg er så utrolig fint. Alle fortjener å føle seg sexy mener nå jeg!

  Det ble shoot i både mer romantiske looks og litt mer kinky looks som Solveig selv kalte det. Må vel ærlig innrømme jeg likte de mørkere bildene litt bedre enn de søte og romantiske, haha! Uansett tror jeg det blir kjempefine bilder, og jeg gleder meg til å se de når de er ferdig redigert. En god ting med Lille Frekke er at de faktisk ikke redigerer bildene sine til det ugjenkjennelige, og de tok utrolig godt vare på meg igår så jeg skulle føle meg komfortabel. Så jeg hadde det faktisk utrolig moro, selv om det også var litt utenfor komfortsonen. Gleder meg til å vise dere flere bilder underveis, men det ligger fremdeles noe på både snapstory og instagram story om noen ønsker å se mer.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 2 thoughts on “Shoot med LilleFrekke.no

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *