• 7
    Feb 2018
    8:41 pm

    I mitt kjøleskap

     

    Her om dagen viste jeg en liten snap av handlekurven til meg og Mats, og jeg fikk masse spørsmål om blant annet hva jeg brukte all den mager kesamen til. Så idag tenkte jeg å gi dere en liten titt inn i kjøleskapet mitt. På forhånd må jeg advare om at mitt kjøleskap ikke er så veldig bloggeverdig med alt i pene rekker, med alle logoene riktig vei og lignende. Så beklager om noen ikke blir så inspirert som man kanskje blir hos andre bloggere. Jeg tror imidlertid jeg representerer et litt mer realistisk kjøleskap som kanskje flere kan kjenne seg igjen i i det minste. For la oss være ærlige dere, hvor mange av oss har ting stående i sirlige rekker med alt riktig vei og fargekoordinert? Det er definitivt noe som kun foregår på sosiale medier er ihvertfall min antagelse. Uansett, vi prøver å ha visse ting i kjøleskapet til enhver tid, som mager kesam, bær i fryseren (hovedsaklig ananas, bringebær og mango), nøtter, fun light, bananer, egg og spinat.

    Jeg måtte forresten love Mats å få med at “klype is life” i dette innlegget. Sorry, svært intern greie, men Mats maser bestandig på at jeg må huske å sette klype på ting jeg åpner, slik som suppeposen på bildet over, haha! Så der Mats, nå har jeg skrevet det! Vi prøver å dedikere de ulike hyllene til ulike ting. På toppen har vi meieriprodukter og mat som er i glass/med lang holdbarhet. Hylle nummer 2 er dedikert frukt og grønt, og ting som vi må passe på at ikke blir dårlig. Hylle nr 3 er dedikert middagsting + egg. Under der igjen har vi pepsi max, en egen skuff med øl (fordi vi drikker så sjeldent så er denne alltid full) samt en egen skuff med energidrikke og boksemat. Vi har også dobbelt kjøleskap så alt av bær er jo der. All mager kesamen brukes forøvrig til både smoothies og mellommåltid for dere som lurte på det. Perfekt å ha i kjøleskapet og et must for min del.

    Slik ser faktisk kjøleskapet vårt ofte ut, og vi prøver å bli flinkere til å ha gode og sunne alternativ lett tilgjengelig. Suppene fra Rema 1000 koster 49 kr, og kan bare varmes opp i en kjele sammen med 200 gram kylling, og vips tar det faktisk kortere tid enn å steke en pizza. Så det er noe jeg virkelig anbefaler om du som meg hater å lage mat når du kommer hjem fra en lang dag på jobb. Jeg prøver jo fremdeles å finne ut av dette med kosthold i hverdagen, men jeg kommer meg stadig nærmere føler jeg. Nå må jeg bare finne litt viljestyrke for å la det bli en vane og ikke bare en greie jeg gjør i en uke for så å glemme det, haha!

    Helene
    Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage