• 17
  May 2018
  8:49 pm

  En avslappende 17.mai

   

  Hei igjen dere, har dere hatt en fin feiring idag? I år bestemte vi oss for å ta det helt med ro. Droppe tog, droppe bunad, droppe champagne frokost, og bare nyte fridagen. Ofte føler jeg et stort press på slike dager. Et press om å ha mest mulig planer, flest mulig venner å henge med og helst være invitert til både det ene og det andre. Det er dessverre ikke min hverdag. Jeg blir sjeldent invitert til 3 ulike frokoster, bytur med venner og 4 middager. Av og til får det meg til å føle meg mislykket. Av og til føler jeg på presset på slike spesielle dager. Som oftes er jeg imidlertid mer fornøyd når jeg gjør det som føles best for meg. Det betyr ikke at jeg ikke synes det er koselig å bli invitert på ting, for det gjør jeg virkelig. Ifjor var vi jo både på champagne frokost og i byen for å se på tog, men iår føltes det bedre å bli hjemme. Kan ikke si jeg angrer på det!

  På ettermiddagen tok vi turen til pappa for grilling, mimosa og kos i sola på verandaen. Vi tok med oss Gaia, og bare satt og pratet til sent ut på kvelden. Spiste god mat og bare koset oss rett og slett. Det var så perfekt… Det var så utrolig koselig og nå føler jeg meg klar og uthvilt for en hektisk pinsehelg på jobb. Det føles skikkelig merkelig å ikke ha vært i butikken på 4 dager, men jeg vet heldigvis at den er i de beste hender! Så nå gleder jeg meg bare til å komme tilbake igjen. Jeg håper dere alle har hatt en super feiring, uansett hvordan dere valgte å tilbringe dagen! Ha en fin kveld videre!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 5 thoughts on “En avslappende 17.mai

  1. Høres ut som en perfekt dag. Jeg kunne ikke vært mer enig med å ta det med ro og bare nyte dagen. Tilbringe den med familie og de som står en nær.
   17 mai er jo nasjonal dagen og da man skal feire Norge. Om man gjør det med venner, familie eller ute i skogen er jo opp til hver og en.
   Som det sto å lese i avisen. 17 mai er en fri dag. Men kan ikke se at det er fri når man skal farte over alt og mye styr. Alle som krever og dugnad som man må igjennom. Så nyt det på din måte. Så får andre synse for seg 😊

  2. Hørtes ut som en super og avslappende 17. mai.
   Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Nydelig kjole på nydelige deg💕

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *