• 18
  May 2018
  6:37 am

  36 uker med trening + program for mage/rumpe/lår!

  -Reklame for eget program-

  God morgen alle sammen! Helt siden jeg startet opp med Beastmode har jeg fått spørsmål om det ikke er mulig å kjøpe bare treningsprogrammene. Mange av dere er jo så flinke med kostholdet fra før, og vil derfor kun kjøpe treningsprogrammene for å få en liten ekstra boost. Litt ekstra inspirasjon, og jeg vet mange gjerne vil ha dette nå på sommeren da man kanskje kan trene litt mer fritt. Jeg har ikke gjort dette tidligere, men nå har jeg satt sammen to pakker med KUN treningsprogram til dere. På den måten kan dere få masse inspirasjon til trening fremover, faktisk får dere hele 36 uker med treningsprogram i den ene pakken. Mini programmene mine passer også perfekt til ferie trening. Det eneste du trenger av utstyr er jo treningstrikker, slik som denne typen. Strikktrening er jo for eksempel perfekt for ferie trening, eller om du vil trene ute i det fine været.

  Jeg har nå satt sammen to pakker til dere. Pakke 1 inneholder begge mini programmene mine, Beastmode Xpress og Glutes and abs. Begge programmene inneholder 6 ferdige økter med ulike fokus og lengde, samt en guide til hvordan du kan sette opp dine egne økter. Xpress fokuserer mer på hele kroppen, mens Glutes and Abs fokuserer mer på mage/rumpe/lår som veldig mange jenter ønsker å trene. Du vil selvsagt få med gode guidelines og øvelsesguider på begge programmene. Prisen er kun 349,- Les mer og bestill her!

  Pakke 2 inneholder fremdeles begge mini programmene som i pakke 1. Her får du imidlertid med begge treningsprogrammene fra Beastmode V.3.5! Det vil altså si 18 uker med trening fra studio versjonen og 18 uker med trening fra hjemme versjonen. På den måten får du hele 36 uker med trening i tillegg til de utallige øktene du kan sette sammen med mini programmene. Du vil selvsagt få med gode guidelines og komplette øvelsesguider til begge programmene + mini programmene. Prisen er kun kr 549- Les mer og bestill her!

  Begge pakkene blir tilsendt til dere på odel og eie på mail, og dere får programmene innen 24 timer. Det er også mulig å melde seg inn i min supportgruppe på Facebook for å stille spørsmål og dele resultatene med andre deltagere. Mange synes det er mer utfordrende å trene på sommeren, og dermed kan supportgruppen vår gi en liten ekstra boost for de som ønsker det. Om dere har noen spørsmål så kan dere bare ta kontakt på mail helene@helenedrage.no. Det er også mulig å få faktura ved å sende mail til samme adresse.  God trening!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 8 thoughts on “36 uker med trening + program for mage/rumpe/lår!

  1. Hei, kan du snakke eller skrive en del om overspising? Jeg har en bestevenninne som er overvektig, så mye at hun fikk hjelp av legen til å søke etter operasjon men jeg vet ikke om hun får til å ta den eller ikke, hun nevner ikke noe. Jeg har alltid lurt på hvorfor noen mennesker klarer å spise helt sykt mye, blir man aldri mett ? Jeg har dager før mensen eller når jeg har mensen, det jeg spiser litt mer usunt, men jeg klarer å holde igjen pga KUNNSKAP. Andre dager i uka klarer jeg å spise lite og føler ikke får å proppe meg full av mat. Noen ganger klarer jeg å gå flere timer uten å tenke på mat, og jeg er slank. Jeg blir litt sint når man spiser mye mere enn man trenger. Kanskje kan det være noe i underbevisst etter at min bestevenninne påstår hun spiser sunt noe hun ikke gjør eller at hun lyver om at hun virkelig har prøvd alt så derfor har jeg ett forhold til at folk spiser heletiden som plagsomt, aner ikke.

   • Hvis du blir sint av at andre overspiser tror jeg du må ta en runde med deg selv om hvorfor du tar det personlig at andre har anderledes spisevaner enn deg… xD

    • Hahaha, jada den ene biten av det jeg sa vurderte du. Du sa aldri noe om hvorfor noen spiser mye

   • Jeg synes kanskje du heller skal ta en liten runde med deg selv i dette tilfellet… Det ligger mange grunner bak overspising og de aller fleste er mentale. Noen sliter også mer med å gå ned i vekt enn andre pga gener, det er svært sjeldent kunnskapen det står på. Tror du virkelig venninnen din ikke vet hva som er for mye mat? Eller at sjokolade er usunt? Jeg går også flere timer uten å tenke på mat, men jeg er ikke slank av den grunn?

  2. Skjønner at det er noe i meg selv men jeg bare kjenner på en følelse, uten at jeg helt vet hvorfor. Jo men hvorfor spiser man mye dritt dersom man vet det er usunt? Gir ikke mening for meg at man gjør det i lengden.

   • Nei, men visse ting gir ikke mening for alle. Noen ting må man oppleve selv. Det gir ikke mening for meg å være helt nazi med maten, at noen velger å røyke, at noen velger å dømme andre pga utseende for eksempel, men slik er det. Vi er alle forskjellige, og når det gjelder mat er det mange psykiske mekanismer som ligger bak. Det handler faktisk ikke om at man ikke vet bedre, men at man føler det er en løsning på andre problemer. Ved å spise slipper man å tenke på andre ting som plager en.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *