• 27
  May 2018
  8:49 am

  That yellow dress

  -Inneholder reklame for Ellos.no-

  God morgen! Her ble det tidlig opp for å gå tur med lille Luna, men vi er positivt overrasket over at hun faktisk sov hele natten. Vi hadde forventet oss opp både 2 og 3 ganger iløpet av natten, men lille har vist et godt sovehjerte. Hipp hurra for det. Første tur ut ble ikke før klokken 06.00 og det er helt innafor med liten valp synes jeg. Nå ligger forøvrig begge hundene og sover etter en runde med ball i parken, dette tror jeg blir fint dere! Her i Fredrikstad fortsetter det fine været, og det går rykter om at toppen ikke engang er nådd. Perfekt tidspunkt å ta seg en liten ferie med andre ord. Jeg skal utnytte været til det fulle og gå i kjole hver eneste dag. For noen år siden (greit, det begynner å bli en del, men det vil jeg ikke innrømme) så synes jeg at jeg var for stor til å gå i kjole, heldigvis tok jeg til fornuften. Kjole er jo så deilig i  varmen!

  (annonselink) Deilig, gul omslagskjole finner du her! Nå med 25% avslag.

  Denne herlige gule kjolen fant jeg på Ellos for en stund siden, men den ble faktisk utsolgt før jeg rakk å kjøpe den. Derfor ble jeg ekstra glad når den kom tilbake igjen, og da med 25% avslag. Omslagskjoler er så utrolig behagelig i sommervarmen, og man kan enkelt ha en bikini eller badedrakt under. Dermed er man klar for alt som måtte komme på varme sommerdager. Match med et par sandaler, for eksempel i gull, og bare nyt rett og slett. Å nyte er ihvertfall planen idag. Så fort de små våkner skal vi dra på hilserunde i familien før vi skal ende opp på stranda. Idag MÅ jeg bare få bada, jeg holdt jo på å dø av varme igår. Ikke at jeg klager altså, det er faktisk ikke lov å klage på været her i Norge.

  Jeg håper virkelig dere også nyter varmen og søndagen alle sammen, dette fortjener vi virkelig etter den lange og kalde vinteren ikke sant? Med det skal jeg avslutte og sette meg ut på verandaen med en iskald pepsi og boka mi mens jeg venter på at valpen skal våkne. Vi blogges senere!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *