• 30
  May 2018
  7:41 pm

  Frisk mango og avokado salat

   

  Hvordan er det med dere og mat i varmen? Jeg har omtrent ikke lyst på noe som helst, bortsett fra mat jeg bare kan kaste i meg. Det frister så utrolig lite å stå på et varmt kjøkken og lage varm mat, det er kjedelig nok når det ikke er hetebølge. IKKE at jeg klager, det er absolutt ikke lov her i Norge, haha! Derfor ble jeg sittende og søke litt på nettet etter noen lette salater som jeg bare kunne slenge sammen, og resultatet ble en frisk mango og avokado salat med granateple. Garanteple er jo så utrolig digg, jeg skulle virkelig ønske at de solgte ferdige frø på boks her i Norge.

  Salaten inneholder spinat, 1 mango, 1 avokado, frøene fra et granateple og litt limesaft. 

  Ellers nyter jeg ferien og koser meg hjemme med lille Luna og Gaia som er utrolig tålmodig om dagen. Joda, jeg merker litt på søvnmangel, men har man ferie så kan man jo ta det igjen, heldigvis. Jeg merker imidlertid at det er litt typisk at alt havner samtidig, med både ferie, ny hund, hetebølge og 16 dager (nei 15 dager) til legetime. Er det lov å bli bittelitt oppgitt? Jeg sier at det er lov jeg, men man må jo bare gjøre det beste ut av det. Idag ble det ikke trening, jeg har rett og slett ikke orket. Helst vil jeg trene på morgenen før det blir for varmt, men idag fikk det holde med turer med hundene. De er jo ikke heller helt med nå i varmen og slapper veldig mye av. Vi passer på å kjøle de litt ned nå og da, selv om vann ikke er så veldig poppis!

  Nå skal jeg faktisk spille inn ny podcast til dere, den er jo LANGT på overtid allerede, men sånn blir det noen ganger. Det er vanskelig å følge med på absolutt alt merker jeg, og noen ganger må jeg bare velge vekk noe. Men da håper jeg selvsagt dere blir ekstra glade når den først kommer. Ha en herlig kveld videre, her må jeg bare utnytte tiden mens Luna sover. Det ansiktet der ser nemlig veldig søt og nusselig ut, men jeg skal love dere at det skjuler seg en liten ramp der som bare venter på sjansen til å bite istykker noe, haha! Ha en fin kveld!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 4 thoughts on “Frisk mango og avokado salat

  1. Hei, hørte på podcasten din at du ville ha tips til ferdigrenset granateple. De har det på Jacobs i Oslo, så jeg tipper at det også er mulig å få tak i det også på store meny- eller ica butikker. Jeg har jobbet i matbutikk, og hvis de ikke har det der du bor, så er et godt tips spør betjeningen om å ta det inn i sortimentet 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *