• 4
  Jun 2018
  6:11 pm

  Brystbånd til trening

  -Reklame for ledtrend.no-

  Det å ha store bryster er ikke alltid bare bare. Utfordringer møter man på stadig vekk, både når man skal prøve klær, finne sportsbher som faktisk passer og når man skal bevege seg. Trening kan faktisk være et kapittel for seg selv. Ligger man nede på gulvet for å ta situps for eksempel får jeg puppene helt opp i halsen, og det å løpe krever virkelig sin sportsbh. Riktig støtte til brystene er alfa omega (uansett størrelse selvsagt), men selv ikke min beste sportsbh gjør jobben sin om jeg for eksempel løper intervaller på mølla. Puppene hopper seriøst hit og dit, og noen ganger gjør det rett og slett vondt etterpå. Derfor takket jeg ganske kjapt JA da jeg fikk muligheten til å teste ut brystbånd til trening som skal holde puppene på plass.

  Det er nok vi med store bryster som vil ha mest effekt av at slik bånd. Kort fortalt så ligger båndet over brystene og bidrar til å gi ekstra støtte og holde dem på plass. Den festes akkurat som en vanlig BH med hekter bak, og man kan stramme inn etterhvert om man trenger det. Jeg får også en voldsom utringning til tider når jeg trener, men med brystbåndet så minimerer jeg også det “problemet”.  Båndet festet nemlig over brystene på brystkassen, og ikke tvers over. Båndet er mykt å ha på seg og hindrer deg ikke nevneverdig i treningen din. På bildene har jeg det over en sportsbh for å vise hvordan det skal sitte, men du kan selvsagt ha en singlet eller tskjorte over. Personlig er jeg ihvertfall ikke helt der at jeg trener i shorts og sportsbh, haha!

  Brystbånd til trening får du kjøpt HER!

  Jeg har kun fått testet det på trening en gang på ellipsemaskinen, og den foreløpige dommen er at den absolutt holder puppene mer på plass og gjør at de beveger seg mindre. Mye risting og bevegelse i brystene kan føre til at vevet mister elastisiteten og dermed kan det føre til at puppene henger mer. En god sportsbh og god støtte er derfor alfa omega for å bevare fasongen på brystene. Jeg må nok teste båndet litt mer nøye selv, med en annen type sportsbh, og til litt mer intense aktiviteter som for eksempel løping, så jeg skal holde dere oppdatert om hva jeg synes. Første inntrykket er uansett såpass bra at jeg ville skrive om det på bloggen og tipse dere om det. Kanskje flere har den samme utfordringen som meg?

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 6 thoughts on “Brystbånd til trening

  1. Du ser utrolig bra ut, Helene🌸 Det er ikke vanskelig å se at du har har tatt av mye i det siste. Mer og mer for hvert bilde du legger ut. Bra jobba, du er kjempeflink! 👏🏻Heier masse på deg!👙☀️

  2. Ønsker meg et innlegg om sports bh. Er vanskelig å finne noe som sitter godt på når puppene er større en “normal”. Du er virkelig en inspirasjon, har trodd at treningssenter bare var for godt trente , men etter inspirasjon fra deg komm jeg over det å elsker å trene styrke. Vilje

  3. hei helene 🙂 digga deg so sjukt masse 🙂 men lurte på… kor har du kjøpt de adidass shortsene dine?? ønsker meg 😀

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *