• 12
  Jun 2018
  8:08 pm

  “Siste” treningsøkt

   

  God kveld dere. Jeg har ikke rukket å sette meg ned for å oppdatere før nå, her har det gått unna idag. Ikke at jeg skal skryte på meg en så voldsomt hektisk dag for jeg har hatt fri og ikke gjort noe fornuftig. Dog driver vi jo med opplæring av valp så jeg måtte ut av huset noen timer så Gaia og Luna fikk være alene. Neste uke er vi tilbake på jobb for fult både jeg og Mats så da må den lille være vant med å være hjemme alene litt. Nå er hun heldigvis så og si husren og det hjelper en hel del. Dermed har jeg fartet litt rundt for å være ute av huset. Jeg var i ikke mindre enn 3 forskjellige senter for å finne en bok jeg ønsket meg, tok meg sukkerfri iste i sola og fikk kjøpt litt diverse som jeg trengte.

  Før alt dette rakk jeg imidlertid den siste treningsøkten før legetime imorgen. Vekta idag viste minus 6,9 kg, og jeg er veldig spent på hva den viser imorgen tidlig. Uansett er jeg godt innafor vektmålet mitt, men det er jo veldig spennende å se hva som blir resultatet av 16 dagers utfordringen. Jeg tenkte å komme med en liten oppsummering etter imorgen, nå skal jeg først og fremst få unnagjort det neste skrittet på veien. Jeg er fremdeles veldig usikker på hvor veien går videre, og de siste dagene har jeg faktisk angret litt på at jeg har delt hele den reisen her. Da jeg bestemte meg for å gjøre det så trodde jeg ikke det ville være så mye sterke meninger om det hele, og ikke minst i begge ender av skalaen.

  Det føles litt overveldende, og jeg har seriøst vurdert å bare slutte å dele mer etter legetimen imorgen. Det blir mye “støy” som gjør det litt vanskelig for meg å finne egne meninger oppi det hele. Det er selvsagt noe jeg bare må ta, og jeg vet de fleste bare mener godt når de deler sine erfaringer. Nå må jeg bare prøve å blokke litt ut, prate med legen imorgen og gjøre opp en mening. Jeg vet jo at dette er en avgjørelse jeg må ta for min egen del, uansett hva andre måtte si. Samtidig er det litt trist å høre at noen av følgerne mine mener det er juks, den stikker litt. Jeg vet jo at jeg aldri kan gjøre alle fornøyde uansett, men akkurat her føler jeg meg litt ekstra sårbar. Såpass må jeg innrømme. Antagelig fordi jeg selv har vært litt imot slankeoperasjon og fordi den følelsen av å være mislykket fremdeles sitter litt igjen. Uansett, det må gå som det går og jeg må ta den avgjørelsen som føles riktig for meg! Wish me luck.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 13 thoughts on ““Siste” treningsøkt

  1. Jeg synes du er en flott jente, og jeg synes du er «modig» som er lettkledd når du er såpass stor. Jeg håper at jeg ikke fornærmer deg ved å si det, for jeg mener at du er fin.
   Jeg har ikke store vektproblemer, men det skal ikke mye til før jeg synes det et vanskelig å være lettkledd.

   Uansett hva du bestemmer deg for er det ditt valg, og det er det ingen som har noe med. Stol på deg selv, ta det valget du tror er rett for deg – og stå opp for deg selv og det du velger.

  2. Bare så det er sagt, jeg synes det har vært givende at du har delt så mye, men jeg skjønner det er kjipt med så mye støy. Jeg føler jeg også må påpeke at jeg støtter deg uansett! Du ruler! 🙂 Masse masse lykke til! 🙂

  3. Heier på deg og håper du fortsetter å dele! Jeg håper virkelig du tar det valget som du vil og ikke et valg basert på hva du føler du må💕

  4. Fikk helt ondt når jeg så snappen din idag der du sa at du på en måte angret for å ha delt så mye og jeg må bare si at jeg syns det er bra du deler ❤️ Til tross for stormen rundt det. Jeg heier på deg uansett og du er bare helt unik ❤️

  5. Jeg tok sleeve for 9 måneder siden og er kjempefornøyd. Ingen komplikasjoner og den beste beslutningen jeg noen gang har tatt. Lykke til i morgen <3

  6. Jeg heier på deg ☺️ Jeg har selv tatt sleeve. Men jeg sa det kun til familien, pga nettopp at folk er så raske til og dømme. Alle kan slanke seg, men kun et få tall holder vekta nede. Det er ingen lett utvei, det er en stein hard vei og gå. Men for folk som ikke har lest seg opp/deltatt på kurs vil desverre aldri skjønne det.
   Du er tøff som er åpen om det. Det hadde jeg aldri tørt.
   Jeg gikk ned over 55kg på 6 mnd. Nå er jeg ferdig slanka, og vekta er stoppet på 57 kg.
   Jeg føler at jeg er født på ny. Jeg syns at det er gøy å trene, for ingenting er tungt. Jeg har det bedre med meg selv, er alltid glad. Jeg er ikke deprimert lenger pga vekta.
   Gøy med shopping ☺️ Einaste som er litt vanskelig er mat, er ikke alltid jeg får i meg nok mat.
   Jeg heier på deg Helene 💖

  7. Jeg kommer aldri til å forstå kritikere som mener det er “juks” å ta egne personlige tiltak for bedre helse, om alternativet er å aldri komme i mål. Personer som kritiserer på den måten tror jeg føler seg snytt for at de selv ikke tørr å ta det valget. Men det er min mening 🙂

  8. Håper du klarer å legge vekk tankene om at du er misslykket viss du tar oprasjon! ❤️❤️heier på deg❤️❤️❤️
   Du er tvers igjennom nydelig og smart, og du vet hva som er best for deg i denne situasjonen ❤️❤️❤️

  9. Jeg forstår godt at du synes det kan bli litt mye, uavhengig om det er postitivt eller ei. Det blir tross alt mange inntrykk å fordøye når det kommer flagrende fra alle kanter!

   Stol på deg selv og følg magefølelsen – så blir valget riktig uansett hva du velger 🙂
   Heier på deg!

  10. Er veldig stolt av deg for å ha tatt et viktig valg for deg selv og din egen helse! Skjønner godt at det har vært vanskelig å stå oppi det, men håper og tror at du nå kan “finne roen” litt og begynne å nyte (hvis man kan kalle det det) reisen videre 🙂
   Og du må overhodet ikke høre på haterne og ikke føle deg mislykket på noen måte.
   Mener Jøran Hjelmesæth, en ekspert på overvekt og vekttap, har uttalt noe sånt som at det er ekstremt få som lykkes med å opprettholde et stort “tradisjonelt” (ikke-kirurgisk) vekttap over tid, fordi kaloribehovet til en som har gått ned mye vil bli mye lavere enn kaloribehovet til en som alltid har hatt den samme lave vekta, slik at det nesten blir umulig å holde seg på det nivået over tid uten å sprekke. I tillegg til at hormonene kicker inn, setter en i overlevelsesmodus og gir såkalt “ulvehunger.” Dette er fysiologiske fakta og har INGENTING med viljestyrke, kunnskaper eller evne til å slanke seg å gjøre. Det er bare sånn vi mennesker er skapt 🙂 (og det vet du sikkert allerede, men tenker det sitter noen rundt om bak tastaturene sine som kan ha godt av å lese litt fakta før de skal spy ut av seg ting 😉 )
   Ønsker deg all mulig lykke til på veien videre og gleder meg til å følge med på fortsettelsen💖

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *