• 2
  Jul 2018
  9:28 pm

  This dress is all I need

  -inneholder reklame for ellos.no-

  Hvordan har mandagen deres vært søte lesere? Jeg fikk noe veldig spontant over meg etter jobb idag, så etter en tur med hundene satt jeg meg i bilen og dro på IKEA. Alene. I varmen. Uten å tenke på at nordmenn blir veldig i shoppinghumør når det er fint vær. Hvorfor aner jeg ikke. I tillegg er det jo ferie, haha! Så ja, det var vel ikke min beste ide så langt, men jeg fikk ihvertfall kjøpt det jeg kom ditt for å gjøre. Badet vårt flyter nemlig over av ting og tang, så jeg måtte ha noe nytt å organisere sminke og alt annet stæsj i, og siden jeg er utålmodig kunne jeg jo ikke bestille på nett. Da må jeg jo VENTE i flere dager, så dermed ble det IKEA. Mats var nok litt bekymret for å sende meg inn alene, og det har han all grunn til! Det er ingen grenser for hva man føler man trenger når man er der. Nå kan jeg imidlertid avsløre at jeg var veldig flink og handlet nesten bare det vi skulle ha. (Noen småting må man jo plukke med seg! Som duftlys og servietter + et par fake planter til verandaen. Det er egentlig påkrevd!).

  Herlig sommerkjole finner du HER!

  Nå som det er så utrolig varm så er kjole omtrent det eneste jeg orker å ha på meg. Jeg trenger noe lett og luftig, og dermed er jo en kjole perfekt. Jeg har fått så mange spørsmål om denne typen kjole når jeg har de på meg, derfor måtte jeg bare dele disse bildene med dere. Dette er samme modell som jeg hadde på meg på 17.mai iår, men da i et annet mønster. Jeg bare elsker hvordan denne kjolen sitter på kroppen. Den fremhever midjen, har en pen utringning og herlig detaljer på ermene. Kjolen er jo perfekt både til en pyntet hverdagstil og hvis man skal i litt finere tilstelninger som bryllup. Håper og tror denne kommer til å komme i enda flere varianter fremover. Med det tipset skal jeg faktisk ta kvelden og avslutte her. Imorgen er det tidlig opp på personalmøte, og jeg håper å endelig få spilt inn flere podcaster for de som savner det. Hverdagen er tilbake igjen, og man må jo bare elske det!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 3 thoughts on “This dress is all I need

  1. Takk for svar 🙂 skal sjekke størrelseguiden jeg , bare litt kjedelig hvis man må sende det tilbake siden det koster 50kr både å få det tilsendt og sende tilbake . Ha en fortsatt fin sommer 🙂 du er en kjempe stor inspirasjon for litt større jenter når det kommer til å finne fine klær i store størrelser .

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *