• 5
  Jul 2018
  7:51 am

  Vintage shopping

  -annonse-

  Nå er ikke jeg den bloggeren som er størst på interiør og det blir jeg nok aldri heller. Jeg er imidlertid blitt mer interessert etter at vi flyttet inn i vår nåværende leilighet. Her har vi muligheten til å gjøre så mye mer, og bare det å ha veranda er jo helt magisk. Da blir det brått mye mer morsomt med møbler og tilbehør for å fikse litt opp. Man må jo ta det litt etter litt selvsagt, og iår er det verandaen som står for tur. Den skal beises og males, og vi har jo allerede begynt å få på plass ting der ute som gjør det ekstra koselig. Brått kom jeg også over Ellos sin nye Vintage Collection, og den tenkte jeg at jeg måtte tipse dere om! Her var det mye fint, og det mest spennende? Det finnes kun en av hvert eksemplar.

  Dette var noen av mine favoritter, særlig rottingstolen i påfugl design skulle jeg mer enn gjerne hatt på verandaen! Hele kolleksjonen kan du se HER og som nevnt finnes det bare en av hver. Dermed burde du bare slå til om du finner noe du virkelig liker. Så det var dagens lille tips fra meg. Ellers må jeg også minne om at Ellos har utrolig mye annet fint innen interiør dersom vintage stilen ikke falt helt i smak.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *