• 3
  Sep 2018
  7:32 am

  OOTD

   

  God morgen kjære lesere. Planen var egentlig å få blogget enda en gang igår, men da vi endelig kom til hotellrommet var det så utrolig digg å bare slappe av. Vi spiste sushi, så på TV sammen og bare tok livet med ro. Har man ferie så har man ferie altså! Idag er det altså tid for Personlig styling her på Hamar, og ekstra moro var det at en av følgerne vant den ene plassen. Jeg har jo med meg Mats opp hit for å ta noen bilder som jeg håper å få vist dere etterhvert. PS er så utrolig morsomt, og jeg gleder meg virkelig til dagen idag. Greit, litt nervøs er jeg også, men vi får krysse fingrene for at det går bra. Jeg får generelt gode tilbakemeldinger i min egen butikk så jeg får bare være meg selv.

  Dette ble dagens antrekk! Alt er selvsagt fra Zizzi om noen skulle lure, haha! Skjørtet fikk vi faktisk inn på fredag før jeg gikk ut i ferie så det passet jo helt perfekt. Idag vil jeg være i butikken på Hamar fra klokken 10.00 til ca 18.00 så det er bare å komme innnom og si hei! Unntatt når jeg har PS da (klokken 11,13 og 16) for da vil jeg ha full fokus på vinnerne. Åh, dette blir så bra dere!

  Når vi er ferdig på Zizzi skal jeg og Mats ut for å spise middag, så blir det tilbake på hotellrommet for en liten lur før vi turer videre. Vi må jo dra herifra midt på natten omtrent så det kommer til å gå litt unna. Samtidig, når vi lander på Skiathos imorgen så er det full avslapning som venter på oss. Det skal bli ganske så digg det også, særlig når vi vet at hundene er i trygge hender. Uansett, nok babling fra min side, nå skal jeg stikke bort på Zizzi Hamar og gjøre meg litt kjent med butikken og damene der før jeg skal til pers. Ha en nydelig mandag!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *