• 9
  Sep 2018
  5:07 pm

  En helt egen atmosfære

  -Inneholder reklame for Ellos.no-

  God kveld herlige dere, har dere hatt en fin helg? Jeg ville bare gi et lite livstegn fra meg, jeg er her enda altså. Imidlertid merker jeg at det er veldig deilig å la dataen ligge litt av og til. Jeg oppdaterer jo fremdeles andre sosiale medier, men det blir litt mer i øyeblikket. Vi tar heldigvis masse bilder så jeg gleder meg til å vise dere mer når jeg kommer hjem. De to siste dagene har vi virkelig vært på oppdagelseferd her på øya, og vi har til og med funnet noen steder vi ikke har sett før. Vi koser oss utrolig mye med en ferie der det skjer litt, og vi ikke bare ligger og slapper av.

  (annonselenke) Bare elsker denne kjolen, og følte den passet perfekt inn i atmosfæren på denne plassen. Du finner den HER!

  Blant annet fant vi en steintrapp midt inne i skogen, og da vi gikk opp den fant vi et helt lite samfunn og møteplass for folk før i tiden. På den tiden bodde man langt unna hverandre så her hadde de skapt et møtested med bålplass, samlingslokale og et lite kapell. Historikeren i meg bare fryder seg her på Skiathos, det er så mye spennende å se på og så mye historie. Jeg er jo ikke videre religiøs av meg, men det er helt fantstisk å se på de gamle kapellene, maleriene, arkitekturer og ja, i det hele tatt. Det er en helt egen atmosfære her som virkelig tar en med tilbake i tid.

  Vi var også inne i et kapell langt nede i fjellet. Vi var helt mutters alene der, og vi måtte kjøre 20 minutter på en gammel grusvei for å komme ditt. Mats gikk for å finne et toalett og jeg sverger på at jeg hørte noen banke på et vindu, to ganger. Jeg var sikker på at det var Mats, men rakk ikke spørre før han spurte om jeg hadde gjort det samme da han var der alene. Nevnte jeg forresten at to lys brant da vi kom inne i kirken? Men det var ingen i nærheten. Vi kom oss rimelig fort ut derifra. Mulig det hadde en naturlig forklaring, men det ble litt for creepy for oss begge, haha! Nå skal vi levere inn ATVen så imorgen blir det en rolig dag ved bassenget og på stranda for oss. Tirsdag går flyet hjem, men heldigvis er ikke ferien helt over enda. Ha en nydelig søndagskveld videre.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *