• 15
  Sep 2018
  7:44 pm

  Just perfect

  -inneholder annonselink for ellos.no-

  Hei søte dere, har dere hatt en fin lørdag? Her har det vært en avslappende dag, men allikevel en dag hvor det går gått i et. Det gir kanskje ikke helt mening, men slik føles det, haha! Akkurat nå står mannen på kjøkkenet og lager mat, hundene ligger som slakt under pulten og ovnen er skrudd på. Jeg elsker sommeren, men klager ikke på at det blir litt kaldere heller egentlig. Dagen idag har gått med på utpakking av koffert, vaske klær, planlegge blogg og litt diverse, men nå ikveld skal jeg bare slappe helt av her hjemme. Igår var jeg imidlertid hos frisøren min for å friske opp hårfargen. Etter en uke i Hellas trengte det for å si det sånn! Resultatet ble den mest perfekte ekstremfargen jeg kunne tenke meg!

  Kjole med knapper, finnes i to farger. Du finner den her!

  Du vet du er fornøyd når du ikke engang klarer å slutte å se deg i speilet. Dette er vel min favorittnyanse når det kommer til rosa (om du ikke viste det så er rosa favorittfargen min), og jeg ba like gjerne frisøren min bestille mer av den med det samme. Herregud jeg er så fornøyd! Det er jo en ekstremfarge så den krever jo litt vedlikehold som alle ekstremfarger. Mange spør hvordan jeg tar vare på håret mitt med slike type farger. Det har jeg skrevet mer om i dette innlegget. Det krever litt med tanke på spesielle produkter og hårkurer, men jeg synes absolutt det er verdt det. Nå er jeg også heldig fordi håret mitt er tykt og tåler ganske mye. Så jeg er heldig slik sett altså!

  Nå har det vært mange forskjellige hårfarger den siste tiden, men det er jo så utrolig moro å prøve litt ulike ting. Man får jo unektelig mer oppmerksomhet med ekstremfarger, noen ganger lurer jeg på om folk aldri har sett det før, haha! Men så tenker jeg at det sikkert er fordi jeg ser så sykt bra ut så derfor er det helt i orden. Neida, joda, neida! Okey, kanskje litt da, for jeg føler meg seriøst veldig bra om dagen. Greit, litt slapp etter 2 uker med total avslapping, men det kommer seg snart igjen. Nok babling fra meg, hva synes dere om hårfargen? Nå blir det avslapping med mannen resten av kvelden, håper dere virkelig får en herlig lørdag videre, uansett hva planen er.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 5 thoughts on “Just perfect

  1. Veldig fin kjole som kler deg veldig godt 😀. Vil gjerne kjøpe en selv, men er usikker på størrelse. Syntes du den er stor/liten i størrelsen?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *