• 8
  Oct 2018
  7:10 pm

  11 perfekte høstplagg

  -reklame for Ellos.no-

  Høsten er virkelig kommet for fult og jeg elsker det. Jeg prøver å holde meg fra å shoppe altfor mye med tanke på operasjonen, men så minner jeg meg selv om at jeg går ikke akkurat ned 30 kilo på en uke. Så noe må jeg jo ha å ha på meg i mellomtiden tross alt. Jeg har en god del ting på ønskelisten for denne sesongen, blant annet en lekker kåpe i fuskepels, noen pene boots og noen skikkelig digge koseplagg for de kalde kveldene hvor man bare kryper opp i sofaen under pleddet. Akkurat koseplagg trenger man forsåvidt hele året, men nå på høsten og vinteren kan man virkelig slå på stortromma, haha! Leiligheten vår er nemlig veldig gulvkald samme hvor mye varme vi har på, derfor satser vi på varme inneplagg istedet. Uansett, høstgarderoben trenger også en liten oppfriskning så jeg har plukket ut 11 plagg/sko som er perfekte for årstiden vi går inn i nå.

  Fra venstre: Skinnjakke med kule detaljer // Rutete skjørt med høyt liv // Deilig lang genser // Strikket kjole // Tunika // Onepice i fleece // Kimono i høstlige toner // Boots med hæl // Leggings i skinnimitasjon // Pannebånd i fuskpels // Sneakers med satengbånd

  Ikke bli overrasket om dere ser noen av disse plaggene på bilder her fremover. Særlig den strikkede kjolen, genseren og kimonoen står høyt på listen min. Det er litt merkelig å skulle kle seg i bukser etter en hel sommer i kjoler og skjørt, men heldigvis må vi ikke la kjolene gå helt enda. Onepiecen fra Ellos har jeg fremdeles fra ifjor, og er vel det mest brukte koseplagget noensinne tror jeg. Den er jo perfekt uansett om man skal kose seg i sofaen, eller om man må en kjapp tur ut med hundene, haha! Selv om boots virkelig er i vinden så er jeg ikke helt klar for å legge vekk sneakers enda. Så lenge det ikke er øs pøs regn fungerer de litt utover høsten også. Hva står på din shoppingliste for høsten?

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 2 thoughts on “11 perfekte høstplagg

  1. Ikke kjøp så mye 🙂 Det blir fortere for stort enn du tenker deg *lol* Jeg er også glad i klær, så jeg tror jeg har fylt flere sånne Fretexcontainer med for store klær fra siste året. Spesielt surt med de litt dyre plaggene. Og så trodde jeg at jeg hadde _masse_ klær som var for små som jeg kom til å passe i etterhvert. Og når jeg tok dem frem var de jammen blitt for store de og!
   De viktigste plaggene jeg har hatt “underveis” er egentlig bra treningstøy, har jeg treningstøyet i orden sånn at jeg ikke kvier meg for å finne noe bra å trene i, så er dørstokkmila plutselig bare 800 meter 😉

   • Hehe, er nok smart det altså, men er jo en liten stund til operasjonen enda så noe må jeg jo ha på meg underveis 🙂 Treningsklær har jeg heldigvis mer enn nok av 😀

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *