• 31
  Oct 2018
  5:46 pm

  Outfit of the week – Autumn colors

   

  Idag er det Halloween og jeg har gjemt meg inne med gardinene trukket for å slippe barn på døra. Kall meg gjerne sur og gammeldags, men jeg liker ikke helt dette konseptet med å tigge godis på døren. Vi gikk jo julebukk da jeg var mindre, men da sang vi i det minste for snopet, haha! Utkledningsfester og lignende kan jeg jo forstå, men denne tiggingen på døren kunne jeg vært foruten. Sånn, da var det out there, haha! Uansett, imorgen skriver vi 1.november allerede, og jeg føler meg ikke helt klar enda. Da blir det på en måte vinter, og jeg er litt keen på at det skal være høst med alle de fine fargene fremdeles. Dette skjørtet minner meg så utrolig mye om høst, og det kjøpte jeg brukt fra en venninne. Som sagt prøver jeg å være litt forsiktig med hvor mye klær jeg kjøper før operasjonen, men dette bare måtte bli medlem av garderoben min.

  Antrekk: Topp fra Lindex // Skjørt fra Lindex (gammelt) // Nike sko // Smykke fra Ur&pen Nordby

  Jeg hadde på meg jakke til antrekket, men synes det fotograferte seg bedre uten. Så slipper jeg forhåpentligvis kommentarer på det, haha! Jeg får veldig mange spørsmål om jeg synes det er vanskelig å matche klær med hårfargen men som regel synes jeg det går veldig greit. Særlig slik som på dette antrekket hvor jeg har sort overdel som en konstrast til alle fargene. Eneste fargen jeg synes er litt vanskelig med så sterk rosa er vel rødt. Det ser litt feil ut i mine øyne, men ellers ingen store problemer. Faktisk synes jeg nesten det er mer morsomt å kle seg nå med denne fargen på håret enn tidligere. Omtrent alle antrekk får jo en liten ekstra snert ved seg, og jeg skal nok ikke bli brunette igjen med det første skal dere se.

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *