• 3
  Nov 2018
  6:15 pm

  It`s a girl thing

  -inneholder reklame for Ellos.no-

  Har dere hatt en fin lørdag dere? Helgene er virkelig til for å nytes og gjøre at det man føler man ikke rekker i helgene. Eventuelt bare slappe av, hehe, skal innrømme jeg er glad i det også! Idag tok jeg meg treningsfri etter en svett økt igår. Selv om energien er bra på diett om dagen så det ikke beregnet at man skal trene i tillegg tror jeg. Idag var jeg rett og slett helt tappet for energi fremdeles så jeg tok en treningsfri dag med god samvittighet. Dette er en slik dag hvor jeg er utrolig glad Mats er hjemme for jeg kunne seriøst spist en halv godisbutikk om jeg fikk muligheten. Dermed må jeg prøve å få tankene over på noe annet. Heldigvis fikk jeg en herlig pakke i posten igår så jeg har litt å holde på med. Pakken inneholdt nemlig en del ny sminke, blant annet det nye palettet til Huda Beauty. Det er seriøst det fineste palettet jeg noen gang har eid.

  Seriøst, jeg er så forelsket i denne morgenkåpen! Nå har jeg også fått matchende sovemaske!

  Jeg skriver jo ikke så mye om sminke på bloggen, men det er noe jeg synes er utrolig moro. Jeg får faktisk noen spørsmål om jeg ikke kan starte med sminkevideoer, men det tror jeg ikke skjer med det første. Føler ikke jeg har noe å stille opp mot med alle de fantastiske sminkefolkene der ute. Allikevel er det jo moro å vise dere ulike looks og tipse dere om favorittsminken min, slik som Huda Beauty. Nå vil jeg bare påpeke at jeg ikke tror man må kjøpe dyr sminke for å kunne sminke seg fint, jeg har også masse produkter fra for eksempel Makeup Mekka. Samtidig er det moro med de litt dyrere merkene også. The New Nude Eye Palett kjøpte jeg ihvertfall fra Cult Beauty dersom noen lurer.

  Det som er så rart, og som også er en grunn til at sminke egentlig ikke har vært en del av denne bloggen, er jo det at jeg egentlig ikke har vært interessert før. Litt mascara og solpudder så har jeg vært good to go. Etter at jeg gav lillesøster et sminkekurs i bursdagsgave derimot med flinke Affi så ble det brått mye mer spennende. Nå kan jeg fremdeles gå en hel dag uten sminke (og elsker det) uten problemer altså, men det er så gøy å pynte seg litt ekstra av og til. I tillegg til dette palettet ble noen nye leppestifter, primer, highlighter og løst pudder. Så nå gleder jeg meg til å teste det ut. Er det slik at dere ønsker å lese mer om sminke, sminkelooks etc på bloggen eller er det lite spennende?

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • 3 thoughts on “It`s a girl thing

  1. Hekta på sminke 🤩 del gjerne mer 👍 fikk endelig tak i colourpop sitt palette i går som du snappa om, ble utsolgt, men kom heldigvis inn igjen. Gleder meg å teste det 😍

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *