• 8
  Nov 2018
  5:50 pm

  Outfit of the week – Leopard

  -inneholder reklame for Ellos.no-

  Har dere hatt en fin torsdag dere? Her går ting faktisk litt bedre til tross for dietten. Jeg var på Egon i Oslo igår kveld og klarte fint å holde dietten min ved å velge sukkerfri brus og en liten forrett. Det gikk overraskende bra, og det føles som om det verste egentlig er over med tanke på søtsug. Jeg hadde jo en aldri så “liten” sprekk her forleden hvor jeg kjøpte en haug med godis (men ikke spiste noe av det) og det står fremdeles på bordet. Selv om jeg har litt søtsug så klarer jeg faktisk å ikke spise av det så kryss i taket for det tenker jeg. Idag holdt jeg meg selv opptatt med å rydde i klesskapet mitt, og det er utrolig hva man brått finner. Så hva passer vel bedre enn ukas antrekk?

  Antrekk: Kimono med midjebånd // Blondetopp // Bukse // Nike sko

  Jeg bare elsker slike deilige kimonoer, og de kan like gjerne brukes utover høsten og vinteren som nå. Matchet med en pen blondetopp under og sorte bukser blir det akkurat passe pent uten å bli altfor pyntet. Jeg har faktisk en god del slike nå, og de skal brukes mye utover. De er ikke så varme, men de gir en utrolig fin figur, strekker kroppen litt og kan også brukes lukket igjen om man ønsker det. Målet mitt for disse kimonoene etter operasjonen er å kanskje gjøre de om til omslagskjoler ved å sette på dem bånd. Det får isåfall bli en DIY her på bloggen når det kommer så langt! Med det skal jeg ikke oppholde deg lengre, jeg skal avslutte så jeg rekker å kjøpe gave til pappa før senteret stenger. Ha en fin kveld videre!

  Helene
  Følg meg gjerne også på snapchat og instagram @helenedrage

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *