• 9
  Nov 2018
  8:08 pm

  11 favoritter med 30% avslag!

  -reklame for Ellos.no-

  Hei dere. Måtte bare titte innom enda en gang idag for å tipse dere om Singles Weekend på Ellos.no (varer til og med 11.11.18). Singels weekend er vist det nye store og mange nettbutikker kjører gode tilbud denne helgen. Selve dagen tror jeg vel er ment å være et motstykke til Valentines Day, men hvem bryr seg så lenge man finner gode tilbud? Det er jo ikke å forakte nå like før jul. Ellos.no kjører ihvertfall 30% avslag på sitt eget merke denne helgen og under viser jeg dere noen av mine favoritter som du nå får til redusert pris.

  Ellos har jo en mengde merkevarer, men jeg er faktisk veldig fan av deres egen kolleksjon. Jeg kjøper helt klart mest klær herifra, det er god pris, bra passform og god kvalitet. Dermed kan man oppgradere garderoben for en billig penge. Pluss i boka fordi størrelsene deres går helt opp til str 62 i pluss size kolleksjonen, men også den vanlige kolleksjonen går helt opp til str 52! Hater de merkene som kun går opp til 42, de ekskluderer en utrolig stor gruppe kunder spør dere meg. Uansett, her er mine favoritter som jeg mener dere burde sjekke ut! (P.S. Ser nå det ble bare kjoler og koseklær, men de har MYE annet fint også altså. LOVER! Se hele utvalget her!)

  Fra venstre: Glitrende kjole i trikot (denne har jeg bestilt meg selv som årets julekjole) // Strikket kjole med mønster
  // Svart kjole med blomster // Julekjole i trikot // Omslagskjole // Pysjamas sett // Myk morgenkåpe med hette // Flanell bukse // Nattkjole // Pysjamas sett // Velur onepice

   

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *