Cadiveu Frizz out – Magi for håret | Helene Drage!
 • 21
  Apr

  Cadiveu Frizz out – Magi for håret

  Sponset behandling

  Om noen har noen ekstra timer i døgnet å gi bort så er det bare å si ifra… Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av engang jeg… Igår var jeg ihvertfall hos Fine Frøkner på Frogner for en etterlengtet behandling av håret. Dessverre er dette noe jeg nedprioriterer stadig vekk, hovedsaklig fordi jeg synes det er vanvittig kjedelig. Håret mitt har de siste årene bare blitt mer og mer krøllete, frusete og generelt vanskelig å ha med å gjøre. Ofte må jeg bruke rettetangen flere ganger om dagen, det er utrolig tidskrevende og man blir jo litt lei. Da jeg fikk tilbud om å teste dette var det jo nesten for godt til å være sant!

  Behandlingen heter Cadiveu Frizz out, og er kjemikaliefri keratin behandling som gjør håret glansfullt, frizz fritt og rettere. Håret tar ingen skade av kuren, men derimot oppnår man ett sterkere og sunnere hår etter 1. behandling. Resultatet varer i 3 måneder, og man kan fremdeles farge håret og lignende til tross for behandlingen. Her ser du før og etterbilde av håret mitt!

  11156401_10153166949161830_833961203091518277_n

  kreatinbehandling3På begge bildene er håret kun fønet tørt, ingenting annet! Ikke noen produkter, ingen rettetang eller noe, kun hårføner. Håret mitt er mykt, glansfullt og fullstendig rettet ut selv når jeg har sovet. Jeg trenger bare å dra gjennom med hårbøsten så er jeg klar, tenk hvor mye tid jeg vil spare på det? Spesielt deilig vil det være når jeg står opp klokken 3 på natta, haha! Det er utrolig uvant å se seg selv i speilet om dagen, dette er jeg jo ikke vant med i det hele tatt 🙂 Nina Sonnie og Fine Frøkner har over 8 års erfaring med med keratinbehandlinger og har agenturet på produktet i hele Skandinavia. Behandlingen tok litt over 2 timer, og var overhode ikke ubehagelig.

  Med dette slipper du også å klippe håret siden det i er en ganske intensiv fuktighetsbehandling. Du slipper flisete tupper, og kan generelt bruke mindre tid og penger på håret. Det trengs jo strengt tatt svært lite produkter også etter man har tatt kuren. Prisen på behandlingen koster mellom 1500 – 4000 kr avhengig av lengde og tykkelse på håret. Min lengde og tykkelse koster mellom 2500- 3000 kr. Nina holder til i Oslo, men reiser også rundt i landet for å vise frem denne behandlingen! Følg med på facebook siden hennes eller ta kontakt.

  Ta kontakt på sms 98012052 for timebestilling. Sier du at du følger meg her eller på instagram får du 30% avslag på behandlingen 😀 Jeg lover at du blir fornøyd.

   

 • 4 comments on “Cadiveu Frizz out – Magi for håret”

  1. Oi! Det var en ekstrem forskjell! Håret ser superflott ut!

  2. Kan man krølle håret etter en sånn behandling om man vil? Mitt hår er så slitt og behandlet at det ikke vil ta farge, kan denne behandlingen gjøre håret mitt så friskt at det blir mottakelig for farging igjen? Det ser forresten kjempefint ut!

   • Hei Sandra. Ja man kan krølle og farge håret som vanlig etter behandlingen. Dette funker jo som en intensiv fuktighetsbehandling så jeg vil tro at det vil hjelpe for å gjøre håret mottagelig for farge igjen 🙂 Ring gjerne Nina om du har flere spørsmål så hjelper hun deg med alt jeg ikke kan svare på 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.