Post-workout pancakes! | Helene Drage!
 • 21
  Aug

  Post-workout pancakes!

  God morgen herlige dere, nå er det ikke lenge til helg! Flere enn meg som gleder seg? Etter gårsdagens løpeøkt er jeg imidlertid glad for at Color me rad hovedsaklig er ment som noe morsomt man gjør sammen med venner, for løpeformen er ikke så bra, haha! Satser på at det går i 4 km i timen på lørdag eller lignende, da skal det kanskje gå bra! Igår etter trening lagde jeg meg forresten noe jeg aldri har laget før, og det ble så digg at jeg gleder meg til å lage det igjen idag! Denne er til og med på kostholdsplanen min fra Julie så det kan nytes med verdens beste samvittighet!

  IMG_2190Oppskrift – 40 g glutenfri grov melblanding (fås på Meny) ♥ 2 egg ♥ 1/2 boks cottage cheese Sukrin gold ♥ litt vann

  Bland alt sammen, men pass på vannet så røren ikke blir for vannete. Stek med 1 ts cocosa, og la den bli gyllen på begge sider. Jeg toppet den med sukkerfri sjokoladesirup og frosne bringebær, så deilig 😀 Er nok mye annet man kan toppe den med også, men fantasien var ikke helt på topp igår, så kom gjerne med tips dere også! Så, dere fikk et lite glimt av den igår, men jeg må jo vise dere tatoveringen min litt bedre. Dette er bare linjer, den skal selvsagt ha farger og mer skyggelegging.

  10De svakeste linjene dere ser er også tatovert, men disse skal være uten altfor tydelige linjer når vi fargelegger dem så de er tatovert svakt med veldig tynn nål. Jeg er foreløpig veldig fornøyd og tror dette blir veldig flott med farge 🙂 Neste session er allerede neste uke, gleder meg utrolig mye til å se den ta litt mer form. Jeg sier stadig at jeg snart er ferdig med tatoveringer, men jeg tror ikke at det egentlig er tilfelle, haha! Dere som følger meg på instagram så kanskje også den andre lille tatoveringen jeg tok igår.

  image (19)

  Diamanter står for uovervinnelighet/uknuselig, og denne tatoveringen betyr faktisk utrolig mye for meg. Den minner meg på at jeg ikke skal gi meg, at jeg skal fortsette å kjempe og leve livet slik jeg ønsker for å nevne noe 🙂 Det viktigste med tatoveringer er uansett at de betyr noe for deg, ikke hva andre måtte mene om dem. Jeg får også mange spørsmål som “Tenk om du angrer senere!”, og jeg forstår ikke hvorfor så mange streber etter å leve livet uten å angre på ting… Om jeg sitter på gamlehjemmet og det jeg bruker tiden på å angre på er et par tatoveringer? Da vil jeg påstå jeg har hatt det fint 😉 Jeg har da gjort nok av andre ting jeg kunne brukt tiden min å angre på, men jeg tror heller på å lære av sine feil og gå videre istedet for å bruke dyrebar tid på å angre på noe man uansett ikke får gjort noe særlig med.

  Jobben kaller for min del, idag blir det rett hjem og lese etter jobb! Satser på å bli ferdig med enda et kapitell idag så kryss fingrene for meg. Ha en fortreffelig torsdag til vi blogges igjen 

   

 • 2 comments on “Post-workout pancakes!”

  1. Sååå fine!!! Får lyst på selv… 😛 Legg ut litt mer bilder og fortell om de du har fra før også? 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.