The Covergirl | Helene Drage!
 • 2
  Sep

  The Covergirl

  Jeg er Kamille Puls Covergirl for september!

  Åh, jeg har hatt lyst til å fortelle dette så utrolig lenge, helt siden jeg var på shoot tidlig i sommer. Jeg ville at det skulle bli en overraskelse, og derfor har jeg fortalt det til bare noen ytterst få. Jeg er bare så utrolig glad og ydmyk for at Kamille har såpass mye tro på meg at de vil ha meg på coveret. Igår kom endelig bladet i posten, og siden de som abonnerer også har fått det så kan jeg endelig fortelle det.

  Det er skikkelig rart å se seg selv på coveret, jeg synes nesten ikke jeg ligner på meg selv engang! Jeg bruker ikke akkurat så mye sminke til vanlig at det gjør noe 😉 Samtidig er jeg veldig fornøyd med bildene inne i bladet, særlig det dere ser på bildet under! Det var faktisk ikke en del av shooten engang, det ble tatt for å teste et eller annet, men det er jo så meg synes dere ikke?

  Intervjuet av meg går over flere sider, og det er jeg også veldig fornøyd med. Her får dere lese mer om tanker og følelser rundt både vektnedgang, blogging og ikke minst kommentaren om Bikinikroppen som ble en veldig stor greie. I tillegg får dere vite mer om min favorittmusikk og oppskriften på min drømmedag for å nevne noe.

  Jeg skal vise dere flere bilder fremover, akkurat nå var jeg bare så gira på å fortelle dere det! Noen har kanskje alt fått det med seg fra instagram og snapchat, men det må selvsagt deles på bloggen også.
  Nå roper senga, vi blogges!

  Helene ♥

  Følg meg gjerne på Instagram og Facebook!
  Se hva som skjer bak kullisene på snapchat ♥helenedrage

   

   

 • 12 comments on “The Covergirl”

  1. Så utrolig kult! Gratulerer! Du er en stor inspirasjon! Ha en fin helg

  2. Så flott du er! Er jo utrolig kult å være covergirl! Tenk på alt du har oppnådd! Tror jaggu jeg må kjøpe det bladet denne mnd 🙂
   Men bildet på coveret – er det før vektnedgangen ? Hvis ikke syns jeg de har “forstørret” deg veldig ?!
   Ha en flott helg
   Mvh Tessa

   • Tusen takk for det, selv om jeg ikke helt vet hvordan jeg tolke den siste delen av kommentaren din 🙂 Bildene ble tatt i slutten av juni så de er nok etter vektnedgangen ja, men jeg synes også jeg ser større ut på coverbildet enn i virkeligheten, og ikke minst veldig annerledes med så mye sminke siden jeg sjeldent bruker det til vanlig.

    • Du ser nok bare “forstørret” ut fordi du løper og vinkelen har blitt litt uheldig. Misforstå meg rett altså. Jeg syntes du ser flott ut!
     På bildet inne i bladet ser du mye mindre ut, så jeg tror det har noe med at du er i bevegelse på forsiden :).

     Ha en fortsatt god helg! Og fortsett med å inspirere ❤️

  3. Gratulerer med så fint cover! Jeg synes det bar et
   veldig flott bilde:) Må bare si at jeg mange ganger
   tenker at “Så pen hun er” når jeg følger deg på snap og insta. Grattis med å ha kommet så langt med treningen også!!:)

  4. Hei! Leste intervjuet med deg i Kamille og kjente meg veldig igjen i dette at motivasjonen svikter. Jeg har vært jojo-slanker i 30 år og fortvilte over at jeg ikke klarte å holde vekta etter dietter. Men nå skjønner jeg hvorfor, og anbefaler boken “Slik bryter du avhengighet” av Lance Dodes som beskriver mekanismene som ligger bak når vi tyr til (bl.a) mat som trøst. Den hjalp meg!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.