Om meg

Velkommen til Helenedrage.no

Jeg heter Helene Drage, og jeg er jenta bak denne bloggen. Jeg kom til verden 14.februar 1988 og har vel egentlig siden den gang vist gang på gang at jeg ikke er en person som holder meg i bakgrunnen. Jeg er idag utdannet Personlig Trener og Kostholdsveileder og jobber på Spenst Brygga i Fredrikstad. Jeg har i tillegg mitt eget firma som omfatter denne bloggen i tillegg til mange ulike tjenester som foredragsholder, Online Coach og skribent.

Som person er jeg utadvendt, arbeidssom og positiv person. Jeg er opptatt av å vise både gode og dårlige dager, og jeg ønsker å være en ærlig blogger som viser hvordan realiteten faktisk er. Jeg ønsker å være et godt forbilde og vise at man kan elske seg selv og kroppen selv om man ikke passer inn i samfunnets mal. Jeg vil vise at jeg kan være sunn, frisk og sterk selv om jeg ikke har sixpack, og at jeg kan klare det meste selv med noen kilo ekstra. Som personlig trener er det viktig for meg å fronte en sunn og god livsstil hvor fokuset ikke kun er på kropp og utseende.

Jeg har ikke alltid vært kjempeinteressert i trening, kosthold og en sunn livsstil. Tilbake i 2010 veide jeg over 140 kg, dette som et resultat av en svært inaktiv livsstil. Jeg følte meg helt forferdelig på den tiden, og jeg levde i min egen lille boble hvor jeg ikke egentlig så hvor ille det var. Jeg bestemte meg derfor for å ta grep om livsstilen min som et nyttårsforsett i januar 2011. Jeg begynte å endre kostholdet mitt, jeg begynte å trene og bevege meg mer i hverdagen. Jeg gikk på mange smeller underveis, men ved hjelp av fantastisk støtte og viljestyrke hadde jeg i 2013 gått ned over 60 kg. Les mer om min vektnedganghistorie HER!

På slutten av 2013 gikk det imidlertid litt galt, og jeg havnet i en veldig negativ spiral hvor jeg levde på 800 kcal og trente to ganger om dagen. Etter en photoshoot i desember 2013 gikk jeg på en psykisk smell hvor jeg gikk helt i kjelleren. Jeg begynte å innse at jeg hadde fokusert så mye på kropp og utseende at jeg mistet meg selv oppi det hele, og det tok meg litt tid å komme meg ovenpå igjen. I den forbindelse kom noen av kiloene på igjen, men alt i alt så tror jeg dette var en veldig viktig prosess for meg. Les mer om den historien HER!

Her på bloggen kan du lese om min hverdag, både som Personlig Trener og mer privat. Du vil få treningstips i tillegg til gratis programmer og nye, spennende øvelser. Sunne og gode oppskrifter, sunn snacks og ikke minst, hvordan du skal få hodet med deg på veien. En livsstilsendring, enten det dreier seg om vektnedgang eller en sunnere liv, handler mye om å endre tankemønster og måten vi ser oss selv på, og det vil jeg prøve å hjelpe deg med 🙂

Om du har noen spørsmål, ikke nøl med å spørre!